Coaching to the Core

Werkwijze

Jouw commitment.. samen met mijn deskundigheid!

Voor mij sta jij centraal; en nooit de methodiek die we toepassen of de diagnose die op je is geplakt.

Bij mij ligt de focus op wat jij nodig hebt om dat wat er in jou speelt te accepteren, transformeren of op te lossen.

We gaan samen op een holistische manier kijken naar hoe jij in deze situatie terecht bent gekomen en gaan op zoek naar wat er werkelijk speelt.

In onze gesprekken daag ik je uit om to-the-point te zijn en vanuit het hier en nu het gesprek te voeren. En als we daarvoor terugmoeten naar oude pijn of trauma’s uit het verleden; dan doen we dat, zonder daar uitputtend op in te gaan. Je verleden is vaak de oorzaak. De oplossing ligt erin hoe je daarmee in het hier en nu om gaat.

De methodieken die ik daarbij inzet hebben betrekking op zowel jou als de context waarin je je begeeft. Ze zijn geïnspireerd op zowel moderne als (oer)oude inzichten. Voorbeelden hiervan zijn systemisch werk, transactionele analyse, lichaamsgericht werk, meditatie en indien nodig specifiek traumatherapie in aparte sessies.

De vorm waarin we werken kan dus zowel coaching, counselling als therapie zijn.

Tot de kern gaan we, in jouw eigen tempo en op jouw voorwaarden. Ik weet uit eigen ervaring hoe je kunt worden gehertraumatiseerd als een ander voor jou (het tempo) gaat bepalen, maar ik weet óók wanneer het ontwijken is en terugvallen op een oud patroon.

En tussen dat aangaan en ontwijken ga ik samen met jou dit traject lopen waarbij jij bepaalt en ik uitnodig en soms confronteer.

DUUR: de trajecten die ik begeleid variëren van een enkel verhelderende sessie tot soms 1,5 jaar en 10 sessies bij complexere problematiek.

Als deze werkwijze je aanspreekt neem dan contact met me op voor een intakgesprek via info@craftingpeople.nl of de Whatsapp link rechtsonderaan de pagina

________________________________________________________________________________