Coaching to the Core
Coaching to the Core

Werkwijze

JOUW COMMITMENT – MIJN DESKUNDIGHEID !

Mijn begeleiding is te typeren als onorthodox en gebaseerd op jarenlange eigen ervaring in opleiding en therapie. De inzichten en kennis die ik daarbij heb opgedaan zijn heb ik verwerkt tot een eigen stijl van werken waarbij ik teruggrijp op alle mogelijke soorten interventies en therapievormen die ik geleerd heb. Er is daarom geen vaststaande methode of techniek die je bij mij kan verwachten. Ik stem mijn begeleiding af wat er in het moment nodig is om wezenlijke verbetering mogelijk te maken.

Dat kan zowel in 1 op 1 begeleiding of in groepsverband zijn.

“Onconventioneel en juist daarom effectief.

Voor mij sta jij centraal; en nooit de methodiek die we toepassen of de diagnose die op je is geplakt.

Ik streef er naar om je zo snel mogelijk in regie te krijgen; dat je je eigen proces (verder) vorm kunt geven en mij niet meer nodig hebt.

Bij mij staat jouw verhaal of probleem niet centraal; maar de focus op wat jij nodig hebt om dat wat er in jou speelt te accepteren, transformeren of op te lossen.

De methodieken die ik inzet hebben betrekking op hoofd hart en buik. Voorbeelden hiervan zijn systemisch werk, transactionele analyse, NLP, lichaamsgericht werk en specifiek traumatherapie in aparte sessies.

Zo snel als mogelijk onafhankelijk van mij

Mijn overtuiging is dat zolang je vast blijft hangen aan je verhaal, het een perfect excuus is om te blijven zitten waar je zit.

Dus geen ellenlange uitputtende (en vaak ontwijkende) verhalen bij mij maar to-the-point zijn. En als we daarvoor terugmoeten naar oude pijn of trauma’s uit het verleden; dan doen we dat.

Zo ver en zo lang als nodig is.

Ook als dat gepaard gaat met veel weerstand of emotie. Tot de kern gaan we; maar wel in jouw eigen tempo en op jouw voorwaarden. Ik weet uit eigen ervaring hoe je kunt worden gehertraumatiseerd als een ander voor jou (het tempo) gaat bepalen, maar ik weet óók wanneer het ontwijken is en terugvallen op een oud patroon.

En tussen dat aangaan en ontwijken ga ik samen met jou pendelen.

Waarbij ik slechts de helper ben; en jij degene bent die zichzelf heelt.

Jouw commitment.. samen met mijn deskundigheid!

Ik kan me voorstellen dat je dit spannend vindt; maar juist daar zit vaak de angel.

Als het nu ergens in jezelf kriebelt, luister dan naar dat gevoel en neem vrijblijvend contact op. En zo niet.. moet je zéker op zoek naar een andere begeleider! 😉

____________________________

Heb je nog vragen schroom niet om contact op te nemen en laat je gegevens hier achter of bel: 06 51901985

    [recaptcha]