Werkwijze

Jouw commitment.. samen met mijn deskundigheid!

Voor mij sta jij centraal; en nooit de methodiek die we toepassen of de diagnose die op je is geplakt.

Bij mij ligt de focus op wat jij nodig hebt om dat wat er in jou speelt te accepteren, transformeren of op te lossen. Indien dat werkgerelateerd is doe ik dat eventueel samen met of voor de werkgever.

We gaan samen op een integrale manier kijken naar hoe jij in deze situatie terecht bent gekomen en gaan op zoek naar wat er werkelijk speelt.

In onze gesprekken daag ik je uit om to-the-point te zijn en vanuit het hier en nu het gesprek te voeren. En als we daarvoor terugmoeten naar oude pijn of trauma’s uit het verleden; dan doen we dat, zonder daar uitputtend op in te gaan. Je verleden is vaak de oorzaak. De oplossing ligt erin hoe je daarmee in het hier en nu om gaat.

De methodieken die ik daarbij inzet hebben betrekking op zowel jou als de context waarin je je begeeft. Ze zijn geïnspireerd op zowel moderne als (oer)oude inzichten. Voorbeelden hiervan zijn systemisch werk, transactionele analyse, lichaamsgericht werk, meditatie, cognitieve gedragtherapie, NLP en interne dialoog.

Tot de kern gaan we, in jouw eigen tempo en op jouw voorwaarden. Ik weet uit eigen ervaring hoe het is als een ander voor jou (het tempo) gaat bepalen, maar ik weet óók wanneer het ontwijken is en terugvallen op een oud patroon.

En tussen dat aangaan en ontwijken ga ik samen met jou dit traject lopen waarbij jij bepaalt en ik uitnodig en soms confronteer.

DUUR: de trajecten die ik begeleid variëren van een enkel verhelderende sessie tot soms 1,5 jaar en 10 sessies bij complexere problematiek.

Als deze werkwijze je aanspreekt neem dan contact met me op voor een intakgesprek via info@craftingpeople.nl of de Whatsapp link rechtsonderaan de pagina

________________________________________________________________________________