Coaching to the Core

Recensie burnout begeleiding

Ik ben bij Marcel terecht gekomen nadat ik thuis kwam te zitten met burn-out klachten, voor de eerste kennismaking was er nog enige twijfel of Marcel voor mij wel de juiste keuze was om het traject mee in te gaan, maar deze twijfel is tijdens de eerste afspraak meteen weggenomen!
In het begin van het proces was ik er heilig van overtuigd dat het volledig kwam door mijn werk, maar door de coachingsgesprekken met Marcel werd steeds meer duidelijk dat het te maken heeft met de balans tussen privé en werk.
Tijdens de fijne coachingsgesprekken en oefeningen heb ik geleerd de signalen leren herkennen en heb ik de handvaten mee gekregen om hierop te acteren (of niet te acteren), ook heb ik geleerd dingen af te leren.
Marcel bedankt voor de fijne gesprekken en de rust die ik hierin heb gevonden.

T.K.