Coaching to the Core

Groepsbegeleiding/ opstellingen

In groepen gebeuren vaak helende, mooie en magische dingen die je in een 1 op 1 situatie niet kunt realiseren. in de 25 jaar dat ik hiermee bekend ben word ik nog steeds verrast hierdoor.

De bedding die ontstaat bij groepsprocessen zorgt vaak voor een diepere laag van verwerking. Daarnaast is het helend om te zien en ervaren dat je niet alleen staat en je gezien en gehoord voelt.. het zijn essentiële zaken bij verwerking van problemen en trauma’s.

Zelf doen maar niet alleen

Iets verwerken in een groep is daarnaast ook iets magisch waar alle deelnemers veel aan kunnen hebben; of je nu actief meedoet of niet.

Onderstaand vind je een overzicht van de mogelijkheden om deel te nemen aan groepswerk.

______________________________________________

Mannengroepen

Op regelmatige basis leid ik verwerkingsgroepen voor mannen met een misbruikverleden. Wil je daarvan op de hoogte blijven of je inschrijven neem dan contact op. Meer info van voorafgaande mannengroepen vind je hier . Inschrijven zodat je de de hoogte blijft kan hier.

(Familie)opstellingen

Op meer onregelmatige basis (familie)opstellingen; een methodiek waar ik een grote passie voor heb. Deze groepen staan open voor eenieder die interesse heeft; gevorderd of beginnend. Klik hier voor meer info. Zolang je maar een open mind hebt ben je welkom! Als je je inschrijft hou ik je op de hoogte waar en wanneer de volgende opstelling plaatsvindt.

Opstellingen op aanvraag

Sinds een tijdje werk ik op uitnodiging; onder meer voor Stichting Rise. Heb jij zelf interesse in een opstellingenavond en heb je 6 of meer geïnteresseerden dan is het mogelijk dat ik naar je toe kom! Bel me op 06-51901985 als je meer info hierover wenst.

Workshops

Workshops geef ik onder meer op het vlak van agressieregulatie en symbiose & autonomie in bedrijven en buurthuizen. Wil je meer hierover weten qua mogelijkheden bel me dan op 06-51901985.